Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,10 g |
Tuky | 156,09 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 20,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Troubu jsem si dala vyhřát na 170°C. 2 remekiny o průměru 9 cm jsem si vymazala máslem.
Krok 2: V míse jsem pomocí šlehače smíchala všechny ingredience až na vejce. Až byla směs hladká, přidala jsem vejce, pepř a jen špetku soli (možná ani není třeba, sýr je slaný dost). Směs jsem rozdělila do misek a nechala péct 25 minut.
Krok 3: Poté jsem misky vytáhla a nechala soufflé na prkénku asi 15 minut klesnout a zchladnout.
Krok 4: Soufflé jsem vyklopila na plech vyložený pečícím papírem, rozdělila na ně zbytek parmezánu a dopřála jim dalších 10 minut v troubě.
Zveřejněno 29. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/no54
Moje poznámka
Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/no54
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 55 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
souffle recepty,
ricottové suflé,
recepty z ricot,
ricotové krokety,
slané suflé,
lasagne con salmone affumicato,
souffle ingredience,
misky na souffle,
spadnutí těsta,
top moravia slehac,
sufle s parmazanem dalsi recepty?,
soufflé misky
Suroviny:
sýr ricotta,
sýr gran moravia,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
česnek,
vejce,
pepř,
sůl,
sýr parmazán strouhaný,
máslo
Komentáře (5)
Vždyť tím vlastně popíráš pravý účel suflé - nadýchané suflé se ihned konzumuje, zahorka, aby nespadlo