Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,53 g |
Tuky | 33,51 g |
Vláknina | 15,81 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 44,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
Moje poznámka
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 3 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 5 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 41 minutami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 2 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 3 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 4 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 5 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 6 hodinami
Květákové placičky
Linova před 7 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka recept,
hovězí kližka,
hovězí na šťávě,
klizka recept,
kližka recepty,
hovězí recepty,
recepty z hovězí kližky,
hovězí klizka v ovocné omáčce,
recepty na hovězi kližku,
hovězí kližka - recepty,
pomalu dušena hovězí klížka,
recepty z hovězí kližka,
recepty klizka,
recepty z kližky,
recept hovězí na štávě,
recept hovězí klížka,
recept na hovězí kližku,
recept na hovězí kližka,
hovezi s ovocem
Suroviny:
kližka hovězí,
šťáva pomerančová,
kůra pomerančová,
zázvor mletý,
feferonka,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)
lubinka:brambory byly uvařené den předem ve slupce a poté na větší pánvičce s malým množstvím rozehřátého oleje prudce osmažené po obou stranách do zlatavé barvy
No, záleží na tom, co si jeden každý představuje pod pojmem "chleba"
U tohoto jídla bych, v případě možnosti volby, dal přednost spíše bílému chlebu (pečivu)
Budu se opakovat, ale moc by mi chutnalo