Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 894 kJ / 2 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,96 g |
Tuky | 115,09 g |
Vláknina | 6,82 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 352,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2vr
Moje poznámka
Žampionky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2vr
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 8 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 10 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 12 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 1 hodinou
Záhorácký závitek
HanaS92 před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Makronky
mares-mikulas před 3 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 4 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 5 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 7 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 8 hodinami
Fazolová polévka s rajčaty
wimra před 9 hodinami
Tématické fráze:
žampionky,
gustin prášek,
žampionky cukrovi,
cukrovi zampionky,
malé žampionky, recepty,
vtipné slané pečivo,
sněhové žampionky,
sladké žampionky,
co je prášek krémový gustin,
pravda.sk,
pečeme na facebooku
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
škrob kukuřičný,
vejce,
sůl,
kypřící prášek do pečiva,
cukr moučkový,
škrob kukuřičný,
vanilka,
Komentáře (26)
Jsem ráda, že se recept líbí, děkuju ještě jednou všem za hezké komentáře
Mě se zamlouvá i ta slaná verze od Jitkas
A že je nápad vypůjčený? Mně to neva. Je důležité najít, zrealizovat a nabídnout, ne?
Jiným těstem máš na mysli třeba kynuté? To netuším, zkus to
Myslíš, že by šlo i z jiného těsta?