Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 894 kJ / 2 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,96 g |
Tuky | 115,09 g |
Vláknina | 6,82 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 352,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2vr
Moje poznámka
Žampionky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2vr
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 46 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 1 hodinou
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 3 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 3 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 5 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 5 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
žampionky,
gustin prášek,
žampionky cukrovi,
cukrovi zampionky,
malé žampionky, recepty,
vtipné slané pečivo,
sněhové žampionky,
sladké žampionky,
co je prášek krémový gustin,
pravda.sk,
pečeme na facebooku
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
škrob kukuřičný,
vejce,
sůl,
kypřící prášek do pečiva,
cukr moučkový,
škrob kukuřičný,
vanilka,
Komentáře (26)
Jsem ráda, že se recept líbí, děkuju ještě jednou všem za hezké komentáře
Mě se zamlouvá i ta slaná verze od Jitkas
A že je nápad vypůjčený? Mně to neva. Je důležité najít, zrealizovat a nabídnout, ne?
Jiným těstem máš na mysli třeba kynuté? To netuším, zkus to
Myslíš, že by šlo i z jiného těsta?