Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 231 kJ / 2 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,89 g |
Tuky | 230,54 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 23,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu zbavíme velkých kostí, nakrájíme na malé kostky a jemně umeleme.
Krok 2: Přidáme namletý špek, koření, vajíčka a s pomocí strouhanky (dle hustoty hmoty) vytvoříme šišky.
Krok 3: Na plechu podlijeme vodou.
Krok 4: Pečeme při 180 stupních cca 90 minut.
Zveřejněno 4. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí sekaná z Osíka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YnQY
Moje poznámka
Rybí sekaná z Osíka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YnQY
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 44 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 3 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 6 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 7 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 8 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 8 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
rybí sekaná,
sekana z kapra,
kapri sekana,
sekaná z rybího masa,
recept na sekanou,
sekaná z mletého rybího masa,
rybí sekaná z kapra,
rybí sekaná z z kapra,
mleté rybí maso,
rybářská sekaná,
vepřove maso osik,
sekaná rybí,
domácí cukroví a dorty - osik,
sekana pecene z rybiho masa,
mleté rybí maso recept
Suroviny:
kapr,
slanina,
sůl,
pepř,
majoránka,
cibule,
česnek,
vejce,
strouhanka
Komentáře (5)