Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí sekaná "falešný holanďan"

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min

40 min (40 min tepelná úprava)

27. 10. 2015 19:30

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 121 kJ / 985 kcal
Bílkoviny108,26 g
Tuky52,42 g
Vláknina4,83 g
Cholesterol 348 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,44 g
Sacharidy18,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud má odpočatá masová směs řidší konzistenci, zahustíme ji 2-3 lžícemi solamylu. Směs musí mít hustotu jako na klasickou sekanou nebo karbanátky.

Opečení na pánvi není nutné, ale pak se může stát, že se sekaná při pečení trochu rozjede.

Uvedenou dobu pečení berte jako orientační, každý podle svého spotřebiče. Já používám plyn.

Upečenou sekanou můžeme použít jako hlavní jídlo. Ale je také velice dobrá další den po studenu, kdy krásně vynikne chuť rybího masa.

Do podobných přidávám recepty, jak se dá ještě jinak připravit rybí sekaná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 12. 2021 20:47

Jaromira18: U nás také bývá často:-8Děkuji:-K

Jaromira18 Jaromira18

19. 12. 2021 15:21

Dobrůtka, :-K často dělám podobně, určitě si na tom pochutnáme.:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 11. 2015 18:29

Dana61:Švindlovat se holt někdy musí;-):-))Danuško děkuji:-K

Dana61

3. 11. 2015 12:00

já bych si móc pochutnala:yes::-D dělám podobně, jenom takto do nich dostanu alespoň nějakou rybku;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 10. 2015 21:46

mika59:Děkuji:-K;-)

mika59 mika59

28. 10. 2015 10:31

Parádní :-p:-p:yes:

jana

27. 10. 2015 22:59

dobrá dostupnost je zde: www.bonfood.cz/barf-file

jana

27. 10. 2015 22:45

Paní Anno, na netu jsem našla tento odkaz: www.pesko.cz/Rybi-file-drt, třeba vám k něčemu bude...

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 10. 2015 21:05

jana:Děkuji za typ na rybí drť:-KV tichosti Vám tu možnost zakoupení závidím:-)
U nás k dostání není:-SFilety byly v akci v Tescu,ale i tak ta cena byla na pováženou:-8

jana

27. 10. 2015 20:12

Já ji dělám stejně, jen si v rybárně kupuji rybí drť za 49,-/kg.Často ji nemají, ale když ano tak naplním šuple mrazáku a dělám i karbanátky nebo zapečené se zeleninou nebo zalité vejci. Kamarádka v Mělníku si rybí drť kupuje v obchodě se žrádlem pro psy. Psům tam běžně kupuje nesandartní kuřata, krůty, hovězí...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí sekaná rybí drť sekana z rybiho file rybí biftečky sekaná z rybího masa recept na sekanou rybí drť recept sekaná z rybího filety rybí recepty cena rybí karbanátky recept falešné rybí karbanátky falešné rybí karbanátky recept rybí sekaná recept rybí sekaná rybí drť na kmíně file sekana sekaná z filé

Suroviny: filet rybí, sýr eidam, smetana, cibule, petržel, kmín celý, sůl, solamyl, olej, pečící papír,

TopRecepty.cz

Rybí sekaná "falešný holanďan"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgNA