Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 527 kJ / 6 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,12 g |
Tuky | 183,30 g |
Vláknina | 32,55 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 993,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qZg
Moje poznámka
Skořicovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qZg
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Tématické fráze:
skoricovnik,
skoricovnik recept,
škořicovník ládi hrušky,
recept na skořicovník,
skořicovníky,
recept skořicovník,
skoricovnik buchta,
recept na skoricovniky,
bezlepková buchta s mandlemi,
skoricovnik recepty,
skořicovník recept lada hruska,
moučník skořicovník,
skořikovník láďa hruška,
recept bezlepkovy skoricovnik,
skořicovník moučníky,
dort skořicovník,
skoricovnik od ládi hrušky,
skoricovnik buchta na plech,
skoricovnik na plechu,
skoricovnik podle ládi hrušky
Suroviny:
vejce,
mouka bezlepková,
fruktóza,
prášek do pečiva,
skořice mletá,
vajíčka křepelčí,
olej,
mléko mandlové,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
skořice,
prášek do pečiva,
vejce,
olej,
mléko
Komentáře (3)