Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 527 kJ / 6 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,12 g |
Tuky | 183,30 g |
Vláknina | 32,55 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 993,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qZg
Moje poznámka
Skořicovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qZg
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 10 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 14 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 3 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 5 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 6 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 7 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 8 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 8 hodinami
Tématické fráze:
skoricovnik,
skoricovnik recept,
škořicovník ládi hrušky,
recept na skořicovník,
skořicovníky,
recept skořicovník,
skoricovnik buchta,
recept na skoricovniky,
bezlepková buchta s mandlemi,
skoricovnik recepty,
skořicovník recept lada hruska,
moučník skořicovník,
skořikovník láďa hruška,
recept bezlepkovy skoricovnik,
skořicovník moučníky,
dort skořicovník,
skoricovnik od ládi hrušky,
skoricovnik buchta na plech,
skoricovnik na plechu,
skoricovnik podle ládi hrušky
Suroviny:
vejce,
mouka bezlepková,
fruktóza,
prášek do pečiva,
skořice mletá,
vajíčka křepelčí,
olej,
mléko mandlové,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
skořice,
prášek do pečiva,
vejce,
olej,
mléko
Komentáře (3)