Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 441 kJ / 2 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,73 g |
Tuky | 139,92 g |
Vláknina | 43,41 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 11,74 g |
Sacharidy | 233,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mangoldový závitek s mletým masem a tříbarevnou lepenicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRGD
Moje poznámka
Mangoldový závitek s mletým masem a tříbarevnou lepenicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRGD
Nejnovější recepty
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno před 8 hodinami
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno před 12 hodinami
Košíčky Pavlova
Přidáno před 16 hodinami
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno 30. 7. 2025 08:00:07
Sýrové placky s houbami
Přidáno 30. 7. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pesto z medvědího česneku
jifin před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
MonikaHo před 2 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Rampepurda76 před 2 hodinami
Džem ze žlutých blum
Jarus87 před 3 hodinami
Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
Kajkajak před 4 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Lucie1001 před 4 hodinami
Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu
Knapsik před 5 hodinami
Rychlokvašky
mkab před 6 hodinami
Moje bramboráky
Jurcka před 6 hodinami
Pečený patizon
stockova.veronika před 10 hodinami
Tématické fráze:
lepenice z brambor sk,
lepenice z brambor sk,
závitky s mletým masem a mangoldem,
potravinový provázek,
zelí vaříme odkryté
Suroviny:
maso mleté,
rohlík,
mléko,
cibule,
česnek,
vejce,
nať cibulová,
nať petrželová,
majoránka,
pepř,
sůl,
strouhanka,
cukr,
mangold,
kmín drcený,
olej,
voda,
sádlo,
cibule,
zelí kysané,
rajče,
kapie červená,
nať petrželová,
nať cibulová,
kmín drcený,
sůl,
cukr,
pepř čtyř barev,
brambory,
mléko,
sůl
Komentáře (1)