Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 411 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,02 g |
Tuky | 26,92 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9VW
Moje poznámka
Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9VW
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 21 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 21 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová topinka
VendaS před 12 minutami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 33 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 1 hodinou
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 5 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 7 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 7 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit zastřené vejce,
salát se špenátem a vejcem,
salat s vejcem a špenátem,
schwarzwaldská šunka salat,
zastreny vejce,
salát se ztraceným vejcem a tatarkou,
jak dlouho varit zastreny vejce,
zastřené vejce jak dlouho vařit,
salat se spenatem a varenymi vejci,
recepty ze schwarzwaldské šunky,
salát se špenátem,
schwarzwaldské,
salát z červené řepy + šunka,
salát se špenátem vejcem
Suroviny:
špenát baby,
řepa červená,
šunka schwarzwaldská,
vejce,
semínka sezamová,
řeřicha,
ocet,
olej olivový extra virgin,
šťáva citronová,
sirup javorový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
Si myslím, že čím vyšší hladina, tím lépe
http://www.toprecepty.cz/recept/40008-ztracena-zas...