Těstoviny fiorelli s lososem, zelenou zeleninkou a houbami
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 796 kJ / 429 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,56 g |
Tuky | 6,62 g |
Vláknina | 5,36 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 63,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny fiorelli s lososem, zelenou zeleninkou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Jyn
Moje poznámka
Těstoviny fiorelli s lososem, zelenou zeleninkou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Jyn
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 13 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 15 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 8 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 8 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 8 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 10 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 11 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 11 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 11 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 12 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapecene testoviny s lososem a zeleninou,
těstoviny se zeleninou a houbami,
salát fiorelli,
těstoviny s lososem a zeleninou,
špagetové s houbami,
testoviny marks spencer
Suroviny:
těstoviny,
losos,
brokolice,
hrášek mražený,
cibulka jarní,
žampióny,
máslo,
šťáva citronová,
olej olivový,
koření oregáno čerstvé,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (1)