Těstoviny fiorelli s lososem, zelenou zeleninkou a houbami
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 796 kJ / 429 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,56 g |
Tuky | 6,62 g |
Vláknina | 5,36 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 63,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny fiorelli s lososem, zelenou zeleninkou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Jyn
Moje poznámka
Těstoviny fiorelli s lososem, zelenou zeleninkou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Jyn
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 46 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 55 minutami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 3 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 3 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 12 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 16 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 16 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 17 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 18 hodinami
Tématické fráze:
zapecene testoviny s lososem a zeleninou,
těstoviny se zeleninou a houbami,
salát fiorelli,
těstoviny s lososem a zeleninou,
špagetové s houbami,
testoviny marks spencer
Suroviny:
těstoviny,
losos,
brokolice,
hrášek mražený,
cibulka jarní,
žampióny,
máslo,
šťáva citronová,
olej olivový,
koření oregáno čerstvé,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (1)