Dýňová polévka s česnekovo-rozmarýnovým olejem a pečenou dýní
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 709 kJ / 408 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,25 g |
| Tuky | 17,03 g |
| Vláknina | 18,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 622 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 46,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová polévka s česnekovo-rozmarýnovým olejem a pečenou dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRgo
Moje poznámka
Dýňová polévka s česnekovo-rozmarýnovým olejem a pečenou dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRgo
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 5 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 25 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
krémová polévka s pečenou dýní,
dýnová polévka z pečené dyně,
dýňová polévka pečená,
dýňová polévka hokaido s pečenou zeleninou,
dýňová polévka se slupkou,
polévka z pečené dýně,
recept na polevku dýni,
pecena dýňová polévka recept,
dýňová polévka pečená s česnekem,
dýňová polévka pečená z česnekem,
dynova polevka s cesnek a curry,
vařit dýni se slupkou?,
dýňová polévka ládi hrušky video
Suroviny:
dýně,
brambory,
cibule,
vývar kuřecí,
smetana sojová,
olej olivový,
rozmarýn,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (1)