Suroviny
Porce: 12 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 809 kJ / 3 300 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 136,45 g | 
| Tuky | 191,56 g | 
| Vláknina | 14,90 g | 
| Cholesterol | 1,53 g | 
| Sodík | 1,21 g | 
| Sůl | 2,74 g | 
| Sacharidy | 250,20 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Suroviny na těsto rychle zpracujeme a zabalené ve fólii necháme alespoň půl hodiny v lednici.
	Krok 2: Tvaroh smícháme s vejci, muškátovým oříškem, na jemno nasekanou bazalkou (nebo větší špetkou sušené), sýrem nastrouhaným na jemno, solí a pepřem. Žampiony nakrájíme na slabé plátky.
	Krok 3: Troubu předehřejeme na 180 °C. Těsto vyválíme a vyložíme jím koláčovou nebo dortovou formu o průměru cca 28 – 30 cm (výška okrajů cca 3 cm). Tvarohovou náplň nalijeme na těsto. Povrch rovnoměrně posypeme žampiony a dáme péct dozlatova.
Zveřejněno 6. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Slaný koláč s hráškem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7Rw
Moje poznámka
					
				
Slaný koláč s hráškem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7Rw
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							slaný koláč, 
						
						
							slaný koláč na plech s nivou a žampiony, 
						
						
							žampiony recepty, 
						
						
							slaný koláč s nivou a žampiony, 
						
						
							koláč se žampiony, 
						
						
							slaný koláč z listového těsta se žampiony, 
						
						
							výborné slané cibulové koláče a žampiony, 
						
						
							slanz listovz kolac se zampiony, 
						
						
							slany zampionovy koláč, 
						
						
							slany koláč z tvarohového těsta, 
						
						
							recepty s žampiony, 
						
						
							porkový slaný koláč z listového těsta s hráškem, 
						
						
							slany listovy koláč s zampiony, 
						
						
							těsto na slaný koláč, 
						
						
							slaný tvarohový koláč, 
						
						
							žampionový koláč, 
						
						
							slaný koláč s mrkví bez mouiky jen z tvarohu, 
						
						
							koláč z listového těsta se žampiony, 
						
						
							kolac zampiony, 
						
						
							recepty koláč žampiony
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							vejce, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl, 
						
						
							tvaroh měkký, 
						
						
							vejce, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							hrášek, 
						
						
							sýr s modrou plísní, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
Komentáře (9)
Tak to je smutné, protože se říká, že nevědomost hříchu nečiní
No škoda, že váš koment (to pečení na slepo) si nemohla přečíst autorka rcp http://www.toprecepty.cz/recept/44767-brokolicovo-... než ho sem dnes vložila
P.S. Listové těsto kupuji velmi dobré, vychytala jsem teplotu pečení, pak krásně listuje, takže "popundekl" doufám nehrozí
Zde má křehké těsto opodstatnění
Budu upřímný, mně zase nechutná z listového těsta pod náplněmi vyrobený "popundekl"