Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 236 kJ / 2 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 214,55 g |
| Tuky | 33,90 g |
| Vláknina | 190,89 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 6,12 g |
| Sůl | 14,33 g |
| Sacharidy | 228,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Den předem namočené fazole uvaříme v papiňáku asi 30min v neosolené vodě s trojkořením, které máme v kovovém sítku. I s vývarem dáme do jiného hrnce a omyjeme papiňák.
Krok 2: V něm na oleji osmahneme postupně cibuli, potom maso a před koncem chvilku česnek, opepříme.
Krok 3: Přilijeme fazole s vývarem, přidáme protlak, tymián a Masox. Zavřeme papiňák a asi 20min vaříme dál.
Krok 4: Pokud je vše měkké, dodáme kečup, sůl, cukr a zahustíme hl. moukou.
Zveřejněno 15. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hohenwartské fazole s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvWw
Moje poznámka
Hohenwartské fazole s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvWw
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 5 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 5 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 6 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 48 minutami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 2 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 3 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 5 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 6 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 7 hodinami
Tématické fráze:
fazole s uzeným,
fazole s uzenym recept,
fazole s uzeným masem,
pikantní fazole s uzeným,
recepty na tmavé fazole,
fazole v papiňáku,
fazole a dal,
vařené fazole s uzeným masem,
testoviny s fazoli a uzenym chorvatsko,
bílé fazole s uzeným,
tmava fazole,
vařime fazole v papinaku
Suroviny:
fazole červené,
maso uzené,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
cukr,
olej,
pepř,
tymián,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl
Komentáře (12)
A čo by sa stalo, keby som uvarila údené mäso a potom, podľa vášho receptu pokračovala ďalej, no namiesto sušenej fazule by som pridala konzervovanú=červenú v paradajkovej omáčke
tak to si radšej počkám=budem fazuľu a variť a variť až kým nebude mäkká, ako použiť papiňák. A napokon z toho nebude musieť byť fazuľová kaša.