Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 617 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,77 g |
| Tuky | 14,98 g |
| Vláknina | 2,18 g |
| Cholesterol | 286 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 39,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Přiveďte vodu se špetkou soli k varu.
Krok 2: K uvařené polentě,trochu zchladlé, přidejte ostatní ingredience a vše dobře promíchejte.
Krok 3: Lžící nebo navlhčenýma rukama udělejte noky a dejte je vařit do vroucí vody-cca 3 minuty (když noky vyplavou napovrch jsou už hotové).
Zveřejněno 26. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polentovo-sýrové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNEz
Moje poznámka
Polentovo-sýrové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNEz
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 5 minutami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 49 minutami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 4 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 5 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 6 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 6 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 7 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 8 hodinami
Tématické fráze:
syrove noky,
polenta,
noky z pece,
noky recept,
noky z pece recept,
noky z pece top recepty,
sýrovo krupicové noky,
instantní polenta - recepty noky,
ztuhlá polenta
Suroviny:
polenta instantní,
sýr tvrdý,
vejce,
mouka hladká,
ořech muškátový,
petrželka,
sůl
Komentáře (6)
Taky jsem si říkala, že by to mohla být i dobrá pečená nebo fritovaná příloha k nějakým pokrmům, chce to zaexperimentovat