Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,40 g |
Tuky | 58,20 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 12,29 g |
Sacharidy | 10,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Languedocká tapenada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vjkX
Moje poznámka
Languedocká tapenada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vjkX
Nejnovější recepty
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Banánové lívance s teplou Lotus polevou, malinami a lískovými oříšky
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno 29. 5. 2025 08:49
Konzumní kmínový chléb
Přidáno 29. 5. 2025 06:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkoučký čokoládový dort
Hancik před 3 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem
Jitka64 před 1 hodinou
Bublanina III
rapav před 3 hodinami
Hrnková pistáciová bábovka
Jan Nemec před 3 hodinami
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 12 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 14 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 16 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 19 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 20 hodinami
Tématické fráze:
tapenada,
tapenada z paprik,
tapenada recept,
bylinková tapenáda,
předkrmy recepty,
předkrm,
tapenáda z oliv a tuňáka,
domácí tapenáda,
recept tapenada,
bageta zapečená s avokádovou pomazánkou,
španělska tapenada,
celozrna tapenada,
tunáková tapenáda recept,
šnečí tapenada,
tapenada z oliv kapar ancovicky,
tapenada z repy,
domácí tapenáda recept,
tapenáda z paprik,
tapenáda z ancovicek,
recept kuře tapenáda
Suroviny:
olivy černé,
ančovičky v oleji,
tuňák,
kapary,
chilli paprika čerstvá,
olej olivový extra virgin
Komentáře (2)
Mimochodom, máš pekné receptíky.