Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 954 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,72 g |
Tuky | 36,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 157 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,04 g |
Sacharidy | 2,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
Moje poznámka
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionové placičky s nivou
Panova před 4 minutami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 13 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 1 hodinou
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 2 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 3 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 4 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 5 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 5 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
zampiony niva smetana,
žampiony plněné nivou, smetanou, šunkou,
plněné portobello,
portobello recepty,
žampiony portobello s nivou,
žampiony portobello plněné kuřecí šunkou,
plněné portobello recepty,
zapečená portobella,
sunka plněna nivou a zakysanou,
portobello a kuřecí játra,
těstoviny s vepřovou směsí,
řízky z portobella,
těstoviny s vepřovými játry,
pečené portobello s nivou a rajčaty,
zapékané brambory se šunkou nivou,
portobello recept s játrou,
vepřové maso s nivou a smetanou,
brambor s veprovymy jatry
Suroviny:
portobello,
sýr niva,
smetana 12%,
šunka,
petrželka zelená,
olej,
játra vepřová
Komentáře (6)
Portobello tímto způsobem dělám často !! - ale játra ( jakékoliv ) to opravdu nemohu !! bytˇ jsou restovaná .