Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 543 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,64 g |
Tuky | 3,66 g |
Vláknina | 20,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,17 g |
Postup přípravy
Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme vývarem. Krok 3: Podáváme s pečivem, nebo přílohou, která nám vyhovuje.
Zveřejněno 2. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na přepuštěném másle a pomerančové šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BQQ
Moje poznámka
Krůtí na přepuštěném másle a pomerančové šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BQQ
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 43 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 51 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty z krutích stehenního svalu,
kuře na prepustenem masle,
krůti prsa na másle,
maso na přepuštěném másle,
jak dlouho péct krůtí prsa ve skle,
krutí prso na másle,
krůtí prsa na na másle,
přírodní řízek na přepuštěném másle,
krůtí maso na másle,
kruti na stave,
pomerančové másle,
jak udelat pomerancove máslo,
krůtí maso s pomerančovou vůní,
jak dlouho péct krůtí prsa ve skle,
kruti prs s pomerancovou stavou,
kureci na přepuštěném másle,
kruti na pomerancovem pepri
Suroviny:
kost,
ghee,
šťáva pomerančová,
cibule,
česnek,
kmín celý,
pepř celý,
sůl,
vývar
Komentáře (8)
La Furi Roja:Pomeranče jsem neměla,použila jsem šťávu ve skle z obchodu.Ale myslím si,že rozdíl mezi čerstvě vymačkanou a kupovanou šťávou po upečení nebude znát