Restovaná brokolice s česnekem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 950 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,14 g |
Tuky | 25,22 g |
Vláknina | 51,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 924 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 40,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaná brokolice s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qW8
Moje poznámka
Restovaná brokolice s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qW8
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 7 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 5 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 5 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 6 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 6 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 7 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 7 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 8 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 9 hodinami
Tématické fráze:
restovana brokolice,
příprava brokolice,
brokolice na panvi,
brokolice s česnekem,
brokolice příprava,
brokolice na pánev,
brokolice,příprava,
brokolice restovana,
brokolice na cesneku,
recepty na přípravu brokolice,
připrava brokolice recepty,
brokoice recepty,
brokoice,
brokolice teplá,
brokolice s cesnekem na panvi,
recept brokolice na česneku,
restovana zelenina brokolica,
br okolice priprava,
brokolicd,
recept brokolice restovaná
Suroviny:
brokolice,
česnek,
olej olivový,
sůl,
vývar kuřecí
Komentáře (6)