Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 726 kJ / 2 085 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 65,50 g | 
| Tuky | 11,63 g | 
| Vláknina | 35,61 g | 
| Cholesterol | 7 mg | 
| Sodík | 6,65 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 411,90 g | 
Postup přípravy
Chleba je i přes větší množství celozrnné mouky nádherně vykynutý, pružný a s mechovou střídkou.
Zveřejněno 5. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Mechový chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kQG
Moje poznámka
					
				
Mechový chlebík z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kQG
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kolac mechovy
						
					
						Suroviny:
						
							syrovátka, 
						
						
							mouka celozrnná žitná, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							kvas žitný, 
						
						
							droždí čerstvé
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (1)