Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 858 kJ / 4 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,58 g |
Tuky | 143,83 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 568,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Univerzální jogurtové kynuté těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN3r
Moje poznámka
Univerzální jogurtové kynuté těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN3r
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 11 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likér z aronie
Evka1670 před 23 minutami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vezuzi před 1 hodinou
Focaccia s bramborami a šunkou
Eva_H před 1 hodinou
Cottage vejce
HelenkaP před 2 hodinami
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 6 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 10 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 13 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 13 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
kynuté těsto s jogurtem,
jogurtové testo,
kynuté těsto z jogurtu,
jogurtové kynuté těsto,
těsto s jogurtem,
kynuté jogurtové těsto,
pizza testo s jogurtem,
těsto na pizzu s jogurtem,
těsto z jogurtu,
kynuté koláče s jogurtem,
kynutý koláč s jogurtem,
univerzální kynuté těsto,
jogurtové těsto kynuté,
kynuté těsto s olejem,
koláč z jogurtového testa,
jogurtový koláč slaný,
kynuté těsto jogurt,
jogurtový testo,
joghurtové těsto kynuté těsto,
kynuté jogurtové
Suroviny:
jogurt bílý,
olej,
mouka hladká,
droždí sušené,
sůl,
cukr
Komentáře (12)