Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 036 kJ / 2 399 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 66,38 g | 
| Tuky | 69,14 g | 
| Vláknina | 16,79 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 17 mg | 
| Sůl | 0,03 g | 
| Sacharidy | 369,31 g | 
Postup přípravy
Každý pás těsta při přenesení do bagetového plechu několikrát zakroutíme a všechny bagetky necháme na plechu dobře vykynout. Krok 3: Bagetky postříkáme vodou z rozprašovače a upečeme ve vyhřáté troubě (210-220°C/asi 20-25 minut).
Zveřejněno 13. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pšeničné bagety se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p2P
Moje poznámka
					 
				
Pšeničné bagety se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p2P
Nejnovější recepty
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 5 minutami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 39 minutami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 1 hodinou
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 2 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 2 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 3 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 3 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 3 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 3 hodinami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 4 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pšeničné bagety, 
						
						
							bagety se záparou recepty, 
						
						
							bageta z psenične mouky
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							sladěnka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka celozrnna pšeničná, 
						
						
							droždí, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							semínka sezamová, 
						
						
							mouka chlebová pšeničná, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (1)