Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 029 kJ / 1 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 7,76 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 290,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravský kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB5j
Moje poznámka
Moravský kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB5j
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 13 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 42 minutami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 6 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 9 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 9 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 9 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 9 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 10 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 10 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 11 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 12 hodinami
Tématické fráze:
překládání kváskového chleba,
příprava kvásku na chleba,
kvaskovy chleba z lednice,
hydratace chleba,
překládání chleba,
bílý kvaskovy chléb,
glazura na chleba,
kváskový chléb z lednice,
chleba bílý z kvásku,
priprava kvasku,
těsto na chleba v lednici,
moravský chléb,
teato na chleba v lednici,
domácí kváskový chléb překládání,
překládání těsta na třetiny,
chleb startér,
kvaskovy chleb v lednici,
moravský cibulový chléb,
kvaskovy chleba prekladani,
kváskový chleba recept
Suroviny:
mouka chlebová pšeničná,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
bílek
Komentáře (2)