Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 955 kJ / 1 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,28 g |
| Tuky | 64,47 g |
| Vláknina | 33,18 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 4,23 g |
| Sůl | 9,60 g |
| Sacharidy | 63,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný eintopf s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjXR
Moje poznámka
Zelný eintopf s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjXR
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 28 minutami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 30 minutami
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 48 minutami
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 2 hodinami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 2 hodinami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 4 hodinami
Tématické fráze:
zelny gulas s vepřovým masem,
eintopf maso se zelím,
dušení veprove maso recepty,
eintopf z vepřového masa,
zelný eintopf,
eintopf se zelim,
eintopf recept s masem,
eintopf maso se zelím,
ieintopf z veproveho,
šťáva k vepřovému masu recept,
segedín z raného zelí,
rané zelí s vepřovým masem,
eitopf vepřove a zelí,
široké nudle s vepřovým masem a zeleninou
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika,
koření grilovací,
protlak rajčatový,
zelí hlávkové,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (4)
....a co se týká přílohy, každý si dá co mu chutná