Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková / brokolicová minutka s masem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie915 kJ /
219 kcal
Bílkoviny40,95 g
Tuky2,00 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 145 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy6,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Květák nebo brokolici rozebereme na růžičky a osolíme, povaříme krátce v mírně osolené vodě na pevnější skus. Scedíme, posypeme lehce kořením a necháme okapat. Kari koření můžeme přidat i do vody, ve které zeleninu budeme vařit. Krok 2: Maso pokrájíme na menší kousky nebo nudličky, okořeníme a osolíme dle vlastní chuti a na oleji osmažíme za občasného promíchání doměkka a dozlatova, ke konci smažení přisypeme k masu dobře okapaný květák nebo brokolici a dosmažíme vše společně, nakonec lehce zeleninu s masem zakápneme sojovou omáčkou (nemusíme). Krok 3: Podáváme pro větší jedlíky s menší bramborovou nebo zeleninovou přílohou nebo samostatně.

Zveřejněno 21. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková / brokolicová minutka s masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rq1w

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková / brokolicová minutka s masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rq1w

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
brokolice a květák maso recepty, placičy z drůbežího masa květáku a brokolice, minutka z vepřového, veprové na brokolici a kvetáku, brokolice s květákem a uzeným

Suroviny:
květák, maso drůbeží, olej, koření kari, sůl, omáčka sojová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu