Francouzské kedlubny (místo brambory)
Zapečené francouzské brambory nemusí být nutně jen bramborové. Vyzkoušejte je připravit z kedluben, které zapečete společně s uzeným masem, mrkví a ředkvičkami. Zdravý pokrm, jehož chuť vás příjemně překvapí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 853 kJ / 682 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 62,95 g | 
| Tuky | 32,28 g | 
| Vláknina | 12,85 g | 
| Cholesterol | 626 mg | 
| Sodík | 3,73 g | 
| Sůl | 9,38 g | 
| Sacharidy | 28,45 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Kedlubny a mrkev oloupeme a nakrájíme na plátky. Ředkvičky nakrájíme na čtvrtky, uzené maso na kostičky.
	Krok 2: Zapékací misku (či remosku) vymažeme tukem. Poklademe plátky kedluben, přidáme uzené maso, ředkvičky a mrkev. Posypeme Podravkou (nebo oblíbeným kořením).
	Krok 3: Zalijeme rozšlehanými vajíčky s mlékem. Vložíme do trouby a pečeme na 220 °C zhruba 15 minut.
Zveřejněno 3. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Francouzské kedlubny (místo brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZBKE
Moje poznámka
					
				
Francouzské kedlubny (místo brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZBKE
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kedlubnové brambory, 
						
						
							low carb kedlubny, 
						
						
							francouzské brambory z nebo kedluben, 
						
						
							low carb francouzské brambory, 
						
						
							kedlubny dušené v remosce, 
						
						
							kedlubnové francouzské, 
						
						
							kedlubny na smetane low carb, 
						
						
							kedlubnové francouzské brambory, 
						
						
							kedlubnoé francouzské brambory, 
						
						
							jak zuzitkovat kedlubny, 
						
						
							brambory s kedlubny, 
						
						
							francouzské brambory v remosce, 
						
						
							low carb v k remosce, 
						
						
							low carb kedluben, 
						
						
							low carb zapecene kedlubny, 
						
						
							low carb co misto brambor, 
						
						
							lowcarb francouzské brambory, 
						
						
							low carb dušená mrkev, 
						
						
							low carb recepty z kedlubny, 
						
						
							kedlubna a la brambory
						
					
						Suroviny:
						
							kedlubna, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							ředkvičky, 
						
						
							kotleta, 
						
						
							vejce, 
						
						
							smetana 12%, 
						
						
							podravka, 
						
						
							tuk
						
					
	
			
	
Komentáře (3)