Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 816 kJ / 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,18 g |
Tuky | 23,52 g |
Vláknina | 15,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 88,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z červeného zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6qqL
Moje poznámka
Salát z červeného zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6qqL
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 14 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 7 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 9 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 9 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 10 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 10 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 10 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 10 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 12 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 12 hodinami
Tématické fráze:
červené zelí s povidly,
zelí s povidly,
zelí s vínem a povidly,
červené zelí s povidli,
červené zelí na povidlich,
povidlove zeli,
červené zelí s povidly a červeným vínem,
salat z cerveneho zeli,
červenové zelí s s povidly,
červené zelí s povidlama recept,
zelí s povily,
co z červeného zelí,
recept na červené zelí s povidly,
salát z hlávkového zelí a povidel,
salát z červeného zelí a rozinek
Suroviny:
zelí červené,
rozinky,
jablko,
víno červené,
povidla švestková,
citron,
olej,
sůl
Komentáře (1)