Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,94 g |
Tuky | 0,85 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYR6
Moje poznámka
Vepřové maso na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYR6
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 6 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 23 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 30 minutami
Okurkový salát
JakubM před 33 minutami
Nejlepší špenát
harovs před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 1 hodinou
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 2 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 2 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 3 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na česneku,
veprove kostky na cesneku,
vepřové na česneku recept,
veprove na cesneku omacka,
vepřový na česneku,
vepřova kyta na česneku,
vepřové maso pečené na česneku,
pečené vepřové maso na česneku,
pečené vepřové na česneku,
pečené maso na česneku,
vepřová na česneku,
vepřové plátky na česneku,
vepřového maso na česneku,
na česneku,
recepty vepřové na česneku,
vepřové maso recepty,
vepřové na pepři,
vepřové kostky na pepři,
recept veprove na cesneku,
pečená vepřová kýta na česneku
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
máslo,
olej,
česnek,
mouka hladká,
masox,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
Informací přímo od odborníka jsem to zjistila, jádro česneku se objevuje JEN u starého česneku, když vám roste zelený klíček a obal okolo jakoby vyschne. Takže ten zelený střed vyloupnete -tedy to JÁDRO a použijete, neb je to ještě kvalitní, obal vyhodíte.
Je mi líto, tvá informace je špatná a zavádějící