Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 890 kJ / 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,96 g |
| Tuky | 17,82 g |
| Vláknina | 7,65 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 388 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 42,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jako první oškrabeme mrkev s bramborami. Zeleninu pak nastrouháme na jemném struhadle a dáme do mísy.
Krok 2: Zalijeme vlažným mlékem, přidáme celá vejce a zbytek surovin. Vse promícháme a necháme chvíli odležet.
Krok 3: Vyndáme pánev, na které bramboráky budeme smažit. Do pánve dáme olej a necháme rozehřát. Dáváme pomocí lžíce kopečky, které trochu lžící roztáhneme na placku. Smažíme z obou stran do zlatova.
Zveřejněno 11. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wLEw
Moje poznámka
Mrkvové bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wLEw
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 5 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 17 minutami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 31 minutami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 54 minutami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 1 hodinou
Krémová česnečka
magdalenka před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 2 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
mrkvový bramborák,
bramborák s mrkvi,
bramboráky s mrkvi,
mrkvove bramboracky,
bramboráky z mrkve,
mrkvový bramraky,
bramborák s s mrkví,
mrkvovy dramborak,
příloha k masu,
bramboro mrkvove bramboracky,
bramborák s mrkve,
celerovo mrkvový bramborák,
bramboraky z mrkvr,
recepty z mrkve,
mrkové bramboráky,
mrkvový btamborák,
bramborak z mrkve,
mrkvovy nakyp,
mrkvové braboráčky
Suroviny:
mrkev,
brambory,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
olej
Komentáře (1)