Zapečený špenát
Špenát s vajíčky je takovou klasikou naší kuchyně. V tomto receptu najdete inspiraci na netradiční úpravu tohoto pokrmu. Špenátové listy stačí spařit, smíchat s cibulovou jíškou a s vejci pak navrstvit do mísy a s parmazánem zapéct.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 372 kJ / 1 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,73 g |
Tuky | 69,33 g |
Vláknina | 18,74 g |
Cholesterol | 917 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 47,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZJp
Moje poznámka
Zapečený špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZJp
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 16 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 16 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 8 minutami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 1 hodinou
Václavkový guláš
Sahula před 1 hodinou
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 1 hodinou
Guláš z václavek
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 1 hodinou
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 2 hodinami
Klasické palačinky
Vendeliin před 3 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapeceny špenat,
recepty se špenátem,
špenát zapečený,
recept na špenát,
zapeceny spenat s vejci a mozzarelou,
zapečený špenát s kuřecím masem
Suroviny:
špenát listový,
máslo,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
máslo,
strouhanka
Komentáře (7)
Jinak moc pěkné, dělám podobně v jednonoporcovkách, a je to moc dobré