Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 865 kJ / 3 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 308,74 g |
Tuky | 167,09 g |
Vláknina | 89,84 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 872 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 192,13 g |
Postup přípravy
Hlídáme, aby se maso nezačalo rozpadávat. Nakonec přidáme majoránku a dosolíme dle své chuti.
Vypneme a 5-6 hodin čekáme, až se to proleží. Čerstvý je také jedlý, ale koření vejde do masa, až po 5-6 hodinách. Krok 3: Dobře prohřejeme a podáváme s čerstvým chlebem, nebo kynutým knedlíkem. Dozdobíme natí z čerstvé cibulky nakrájené velice najemno.
Zveřejněno 7. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí guláš ze Žitného ostrova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMqQ
Moje poznámka
Srnčí guláš ze Žitného ostrova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMqQ
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 14 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 41 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 42 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 45 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 46 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 47 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 50 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 59 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
srnčí guláš
Suroviny:
kost,
sádlo,
cibule,
paprika,
feferonka,
paprika čerstvá zelená,
voda,
protlak rajčatový,
pepř mletý,
majoránka,
česnek,
sůl
Komentáře (1)