Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 052 kJ / 2 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,66 g |
Tuky | 16,33 g |
Vláknina | 34,23 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 8,06 g |
Sůl | 20,07 g |
Sacharidy | 521,85 g |
Postup přípravy
Pak přidáme zbytek surovin a vymísíme pěkně pevné těsto, které necháme dobře nakynout (50-70 minut). Krok 2: Vykynuté těsto na vále dobře propracujeme a utvoříme z něj kulatý nebo oválný bochník, který necháme asi hodinu kynout už na pečící podložce na plechu.
Potřeme vodou po celém povrchu a dáme péct do dobře vyhřáté trouby (220°C) na 50 minut.
Zveřejněno 25. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtový kmíňák s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1OVP
Moje poznámka
Jogurtový kmíňák s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1OVP
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 12 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 5 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 8 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 8 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 8 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 8 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 9 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 9 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 10 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 11 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 11 hodinami
Tématické fráze:
chleba s omládkem,
podmaslovy chleba s omladkem
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
voda,
olej,
jogurt bílý,
kmín celý,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (9)
Ale jistěže jsme si někteří všimli, že
Než se ale dokopu k omládku, tak např. u tohoto rcp při pohledu na střídu, ale především na kůrku, tak místo psaní zezelenám závistí
https://www.toprecepty.cz/recept/53805-chleba-z-na...
Ľutujem, že si recept nikto nevšimol doteraz, resp. nedal správu o realizácii.