Trhanec (nejen) s jahodovým přelivem
Trhanec je vláčný, šťavnatý moučník, který se dá jíst i vychladlý. Je velmi snadný na přípravu. Podávat ho můžeme k snídani, obědu, svačině i večeři. S přelivem ze sezónního ovoce je neodolatelnou lahůdkou pro děti i dospělé.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 223 kJ / 1 009 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,12 g |
| Tuky | 39,07 g |
| Vláknina | 9,15 g |
| Cholesterol | 590 mg |
| Sodík | 285 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 124,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhanec (nejen) s jahodovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGqJ
Moje poznámka
Trhanec (nejen) s jahodovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGqJ
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 28 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 41 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 45 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 49 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 2 hodinami
BeBe střecha
jahodp před 2 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 2 hodinami
Tématické fráze:
skoricovy trhanec
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
smetana zakysaná,
smetana,
mouka polohrubá,
kůra citronová,
máslo,
jahody,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
voda,
rum,
smetana zakysaná,
šlehačka,
jogurt,
zmrzlina,
ovoce,
čokoláda,
poleva čokoládová
Komentáře (1)