Suroviny
Porce: 5 menších sklenic ( 315ml)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 725 kJ / 1 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,78 g |
Tuky | 6,61 g |
Vláknina | 61,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,18 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 334,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěná rajčata, jablka, cibule a lilek pokrájíme a rozdusíme. Přidáme cukr, sůl, ocet a koření a za častého míchání dusíme půl hodiny.
Krok 2: Pak vše propasírujeme a ještě podusíme do zhoustnutí.
Krok 3: Horký kečup nalijeme do skleniček, uzavřeme víčky, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Zveřejněno 25. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrý domácí ochucený kečup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W34v
Moje poznámka
Dobrý domácí ochucený kečup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W34v
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 4 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 16 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 13 minutami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 26 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 1 hodinou
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 5 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 13 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 13 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 14 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 14 hodinami
Suroviny:
rajče,
jablko,
lilek,
cibule,
cukr krystal,
sůl,
ocet,
koření hřebíček,
paprika sušená sladká,
skořice mletá
Komentáře (3)