Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,98 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso pečené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEW0
Moje poznámka
Maso pečené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEW0
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 1 hodinou
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 3 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečený špenát
chocho před 3 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 3 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 5 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 9 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 10 hodinami
Tématické fráze:
pecene maso na zeli,
maso pečené na zelí,
vepřové maso pečené na zelí,
maso na zelí,
pečené maso se zelím,
maso pečené na kysaném zelí,
veprove maso pecene v zeli,
vepřové maso pečené v kysaném zelí,
veprové maso pecene se zelim,
maso pečené v zelí,
vepřové maso pečené se zelím v v troubě,
maso se zelím,
pečené vepřové maso se zelím,
pečené maso,
maso v zelí,
pečené maso k zelí,
pečené maso a zelí,
zelí pečené v troubě,
vepřové maso pečené na kysaném zelí,
vepřové pečené na zelí
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
zelí hlávkové,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej
Komentáře (9)