Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno)
Toto je delikátní dezert, který spojuje jemnost ovoce s krémovým mascarpone a křupavými karamelizovanými ořechy. Pošírování hrušek v aromatickém nálevu dodává ovoci neodolatelnou chuť, kterou krém a sladké, křupavé ořechy dokonale doplňují.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 190 kJ / 2 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,13 g |
Tuky | 166,81 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 318,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GyPr
Moje poznámka
Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GyPr
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 5 hodinami
Suroviny:
hruška,
pomeranče,
mascarpone,
ořechy lískové,
kůra citronová,
koření hřebíček,
skořice celá,
badyán,
cukr
Komentáře (2)