Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 736 kJ / 4 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,23 g |
Tuky | 411,07 g |
Vláknina | 6,95 g |
Cholesterol | 392 mg |
Sodík | 8,15 g |
Sůl | 20,03 g |
Sacharidy | 107,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEz0
Moje poznámka
Zelný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEz0
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 17 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 22 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 51 sekundami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 23 minutami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 58 minutami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Eva S. před 3 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 3 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 5 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 5 hodinami
Tématické fráze:
zelný koláč na plech,
zelový koláč,
zelové koláče,
slané pečivo recepty,
slané koláče z listového těsta a zelí,
zelny kolac z listoveho testa,
kolač zelnák,
slaný zelný koláč,
zelovekolace,
zelnýkoláč,
koláče plněné zelím,
koláče zelňaky,
bezlepkové zelné placky,
zelná buchta,
koláče zelníky,
zelné pečivo,
zelné placky recept,
zelňáky koláče,
kolač plněny zelím,
zelný koláč s listového těsta
Suroviny:
těsto listové,
bůček uzený,
špek uzený,
slanina uzená,
zelí kysané,
sýr,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (9)