Hovězí dušené na zelenině
Klasika, která zahřeje na duši i na talíři! Hovězí dušené na zelenině je pokrm, který spojuje šťavnaté maso a bohatou chuť zeleninového základu. Dlouhé dušení zaručí křehkost masa a dokonalé propojení chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 559 kJ / 1 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,54 g |
Tuky | 90,65 g |
Vláknina | 7,22 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 437 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 15,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí dušené na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERlDl
Moje poznámka
Hovězí dušené na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERlDl
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 3 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 3 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 4 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 5 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 6 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 7 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 7 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 8 hodinami
Suroviny:
plec hovězí,
sádlo,
cibule,
zelenina kořenová,
mouka hladká,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)