Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 821 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,18 g |
| Tuky | 82,42 g |
| Vláknina | 8,95 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chábovica (zelná polévka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kpZ
Moje poznámka
Chábovica (zelná polévka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kpZ
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 18 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 38 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 2 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 2 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 3 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 4 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 13 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 17 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 18 hodinami
Tématické fráze:
recept na zelnou polévku,
chabovicova polevka,
polévka chabrovica,
obyčejná zelná polévka s bramborem,
zelna polevk,
polevk zelna,
naše slovácko - zelná polévka z hlávkového na zelí,
polévka chámovica,
slovácka zelná polévka,
slovácká zelná polevka s s s klobásou,
obyčejná zelná polévka,
chabvica,
krémová zelná polévka,
slovácká zelná polévka s houbami a uzeným,
zelna polévka bílá,
bílá zelná polévka,
slovácká chábovica,
polevka strapovica,
zelna polevka ze slovacka,
zelna polévka s houbami
Suroviny:
zelí hlávkové,
brambory,
mrkev,
cibule,
máslo,
nať cibulová,
sůl
Komentáře (19)
Já už poněkud zvlčel a říkám chábovica i zeleninovým polévkám, kde je asi 90% HLÁVKOVÉHO zelí, které krájím spíše nahrubo.
No, houbami nevylepšuji a paprikou nekazím..., ale mančaft se může osypat, když přikusuji buchty nebo koláče
Polévka je velice dobrá, přiznám se, že jsem to ani nečekala
casino: ani já si to představit neumím, ale každý z nás má chutě jiné (naštěstí - jinak by nevznikaly nové recepty a variace receptů).