Vepřové labské kostky na červeném víně
Výhoda marinování masa je v tom, že maso lépe přijme chuť kořenící směsi a také se zkrátí jeho tepelná úprava. Zde je vepřové maso doplněno o okurku a barevné papriky, které nejen že zvětší objem porce, ale také lahodí oku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 001 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,20 g |
Tuky | 39,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 20,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové labské kostky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l3V
Moje poznámka
Vepřové labské kostky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l3V
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 4 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 17 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 17 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 40 minutami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 42 minutami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 2 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 2 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 2 hodinami
Americké okurky
JiriSeidler před 2 hodinami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 3 hodinami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 3 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
sádlo,
víno červené,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
okurka salátová,
rukola,
solamyl,
vývar drůbeží
Komentáře (2)