Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 584 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,29 g |
Tuky | 196,66 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 54,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgOr
Moje poznámka
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgOr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 6 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 16 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk bez kosti recepty,
hovězí krk recept,
hovězí krk recepty,
hovézí krk,
hovezi na zelenine,
hovězí krk bez kosti- recepty,
hovězí krk na zelenině,
hovězí recepty,
hovězí na pepři se zeleninou,
recept na hovezi krk,
co udelat z hoveziho krku,
recepty z hovězího krku,
hovězí kousky na zelenině,
hovězí krk na pepři,
jak udělat hovězí do měkka,
recepty na hovězí krk,
hovězí krk top recepty,
hovězí se zeleninou,
co udělat hovězí v krku,
recept hovezi
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika,
celer,
mrkev,
pepř,
hořčice pikantní,
mouka hladká,
sádlo,
kost,
paprika sušená uzená,
bobkový list,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (17)
No pominu-li, že jste si patrně 4 roky seděla na vedení
Dělávám cosi podobného z kližky; rádo se tomu říká "osso buco na nějaký způsob".
Zelenina sice není al dente, ale pokud ji sám usilovným mícháním nerozfofrujete, tak jde přímo do ledvin
mika59: "Klidně si to může udělat každý sám podle sebe..."
Tady se tomu obecně rádo říká: Recept není dogma!
No, ale to už by pak stačilo psát pouze seznamy surovin a následně nechat na každém kuchtíkovi ať si uklohní sám , co mu libo, že