Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 596 kJ / 4 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,18 g |
Tuky | 445,61 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 690 mg |
Sodík | 891 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Brambory nakrájíme na silnější plátky. Krok 2: Připravíme pekáč, do kterého dáme brambory, sůl, pepř, bobkový list, nové koření, promáčknuté stroužky česneku a na čtvrtinky pokrájenou cibuli. Krok 3: Bůček dáme na mřížku do trouby a pod ni pekáč, kde jsou brambory a kam bude odkapávat šťáva z masa. Krok 4: Brambory lehce podlijeme vodou nebo vývarem.
Pečeme v troubě aspoň 3 hodiny na 160°C.
Servírujeme vše společně s nakrájeným masem.
Zveřejněno 11. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený vepřový bok s chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZEq5
Moje poznámka
Pomalu pečený vepřový bok s chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZEq5
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 14 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 16 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
LucieKrou před 5 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 6 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 8 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 9 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 9 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 10 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 11 hodinami
Tématické fráze:
peceny veprovy bok,
pomalu peceny veprovy bok,
pečený vepřový bok recepty,
pečený vepřový bok s kostí,
pečeny vepřový bok recept,
pečený vepřový bok bez kosti,
pečený bok recept,
pečený bok,
vepřový bok recepty,
pomalu pečený bok,
veprovy bok pečený,
veprovy bok v troube na bramborách,
pečený bok s kůží,
peceny veprovy bok s kuzi,
pečený bok s s kůží,
vepřový bok recept,
vepřový bok,
vepřové bok peceny,
pečený vepřový bok top recept,
pečený vepřový bůček
Suroviny:
bok vepřový,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
tymián,
kmín drcený,
koření nové koření,
česnek,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
brambory
Komentáře (3)