Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečený vepřový bok s chilli

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 596 kJ /
4 923 kcal
Bílkoviny219,18 g
Tuky445,61 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 690 mg
Sodík 891 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy8,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček osolíme, opepříme, potřeme chilli pastou a posypeme bylinkami. Kůži nařízneme do mřížky.
Brambory nakrájíme na silnější plátky. Krok 2: Připravíme pekáč, do kterého dáme brambory, sůl, pepř, bobkový list, nové koření, promáčknuté stroužky česneku a na čtvrtinky pokrájenou cibuli. Krok 3: Bůček dáme na mřížku do trouby a pod ni pekáč, kde jsou brambory a kam bude odkapávat šťáva z masa. Krok 4: Brambory lehce podlijeme vodou nebo vývarem.
Pečeme v troubě aspoň 3 hodiny na 160°C.
Servírujeme vše společně s nakrájeným masem.

Zveřejněno 11. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZEq5

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZEq5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
peceny veprovy bok, pomalu peceny veprovy bok, pečený vepřový bok recepty, pečený vepřový bok s kostí, pečeny vepřový bok recept, pečený vepřový bok bez kosti, pečený bok recept, pečený bok, vepřový bok recepty, pomalu pečený bok, veprovy bok pečený, veprovy bok v troube na bramborách, pečený bok s kůží, peceny veprovy bok s kuzi, pečený bok s s kůží, vepřový bok recept, vepřový bok, vepřové bok peceny, pečený vepřový bok top recept, pečený vepřový bůček

Suroviny:
bok vepřový, sůl, pepř, rozmarýn, tymián, kmín drcený, koření nové koření, česnek, cibule červená, chilli paprika čerstvá, brambory

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu