Květákové sabdží
Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží sice neobsahuje maso, ale i tak vás spolehlivě zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Moje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Nejnovější recepty
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 3 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 13 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 14 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medovník od Sebeny
Xilena před 8 minutami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
hoopoo před 1 hodinou
Cikánský řízek
Vasrmanka před 1 hodinou
Dort s kysanou smetanou - Zebra
Monkrizova před 1 hodinou
Dvoubarevná vláčná bábovka
mk.martinkucera před 1 hodinou
Podzimní kotleta
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
boomgo před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Blanc@ před 3 hodinami
Bramboračka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 15 hodinami
Suroviny:
květák,
brambory,
rajče,
voda,
smetana,
olej slunečnicový,
římský kmín mletý,
kurkuma,
zázvor,
semínka hořčičná,
chilli paprika sušená,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř mletý,
asafoetida,
skořice,
sůl,
cizrna
Komentáře (1)