Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 466 kJ / 3 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,08 g |
| Tuky | 230,45 g |
| Vláknina | 41,50 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 404,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškot se želatinovým kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g2y
Moje poznámka
Piškot se želatinovým kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g2y
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 32 minutami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 10 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 13 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 13 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 14 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 14 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 15 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 15 hodinami
Tématické fráze:
platkova zelatina,
plátková želatina recepty,
piškot recept,
praškova želatina,
panacota na piškotu,
piškotové těsto,
želatinový zákusek,
řezy s plátkovou želatinou,
piškot,
želatinové moučníky,
recepty-piškot,
recepty,
prášková želatina na klouby,
www garaletka,
piškotové těsto recept,
jak se dělá želatina,
prášková želatina potravinářská,
garaletka,
recepty-želatina,
recept na piškot
Suroviny:
korpus piskotový,
kokos,
želatina,
cukr,
rozinky,
marmeláda rybízová,
žloutek,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (10)