Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové karbanátky nebo sekaná

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

28. 9. 2013 09:13

Suroviny

Porce: veľa :)))

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 293 kJ / 1 982 kcal
Bílkoviny112,08 g
Tuky55,52 g
Vláknina82,60 g
Cholesterol 1,68 g
Sodík 1,67 g
Sůl3,37 g
Sacharidy221,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ak mám podpňovky, čo na jeseň je vždy, tak to robím takto vo veľkom :))) Sekanú zjeme a fašírky sa dajú výborne zamraziť. V prípade potreby ich vyberiem z mrazničky, nechám cca 20min pri izbovej teplote a vyprážam. Nenechávam nikdy úplne rozmraziť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja tejaja

1. 10. 2013 20:03

magdalenka: aha, máš pravdu, díky za upozornenie, idem doplniť ;-)

magdalenka magdalenka

1. 10. 2013 11:21

Až teraz som si všimla (mám košík václaviek, tak uvažujem, čo s nimi), v postupe ti vypadli vajíčka.

magdalenka magdalenka

29. 9. 2013 12:41

tejaja: :yes: ja mám tiež strašne rada václavky, príp. zmes lesných húb. A samotné dubáky sú pre mňa trochu sladkavé. Teším sa, až mi v rajóne začne václavková sezóna.

tejaja tejaja

29. 9. 2013 11:55

hanes24: Áno,mášpravdu, v tomto prípade sa ešte pečú v rúre alebo vyprážajú, takže to dusenie stačí;-) Ja ich mám najradšej, lepšia polievka neexistuje zo žiadnych iných húb :-D;-)

AniCiz

29. 9. 2013 10:16

:yes:dobrůtka:-*:-K:-K:-K

hanes24 hanes24

29. 9. 2013 09:13

Václavky třeba dusit aspoň 30 minut i déle, obsahují nejedlé a jedovaté látky, které se ničí varem. Skvělé jídlo:yes::yes::yes::-))

tejaja tejaja

29. 9. 2013 07:10

Majka8: kto aké huby má a aké mu chutia Majka :-) Ja za václavky nevymaním ani dubáky:-D;-)

Majka8

28. 9. 2013 23:52

Barva teda nic moc,ale recept se mně zamlouvá.Mohu použít i jiné houby?Já jsem houbař amatér a Václavku bych určitě zaměnila:-//takže hříbky kozáky a hnědáci mohou taky být?Jsou to jediné houby které poznám a jediné které sbírám.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 9. 2013 21:47

Jejda, ale houby to umí tu tmavou barvu, ale dobré to bude:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 9. 2013 20:29

To musí být krásně voňavé,mňam:-p:yes::-K

tejaja tejaja

28. 9. 2013 12:22

yanull: áno Janka, je to správne ;-):-)

yanull yanull

28. 9. 2013 11:16

Pochopila jsem správně Terezko, že podpňovky jsou česky václavky? Pokud ano, tak je to recept pro dnešní den jako stvořený ;-):-):-K+ 1. bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanátky z václavek sekaná z václavek karbenátky z václavek houbová sekana houbové karbanátky babicovy dobroty recepty 28.9.2013 karbanatky s vaclavek václavkové karbanátky vaclavkove karbenatky houbové karbanátky z václavek vaclavky sekaná recept houbová fasirka karbanatek z vaclavek houbové fašírky sekaná babicovy dobroty babicovy dobroty 28.9.2013 recepty recepty na houbove karbanatky houbové karb nátky václavky recepty sekaná hribove fasirky

Suroviny: houby čerstvé, rohlík, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř, krupice dětská, strouhanka, vejce, olej, strouhanka, vejce

TopRecepty.cz

Houbové karbanátky nebo sekaná

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wxLw