Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové karbanátky nebo sekaná

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

28. 9. 2013 10:13

Suroviny

Porce: veľa :)))

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 293 kJ / 1 982 kcal
Bílkoviny112,08 g
Tuky55,52 g
Vláknina82,60 g
Cholesterol 1,68 g
Sodík 1,67 g
Sůl3,37 g
Sacharidy221,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ak mám podpňovky, čo na jeseň je vždy, tak to robím takto vo veľkom :))) Sekanú zjeme a fašírky sa dajú výborne zamraziť. V prípade potreby ich vyberiem z mrazničky, nechám cca 20min pri izbovej teplote a vyprážam. Nenechávam nikdy úplne rozmraziť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

1. 10. 2013 21:03

magdalenka: aha, máš pravdu, díky za upozornenie, idem doplniť ;-)

magdalenka magdalenka

1. 10. 2013 12:21

Až teraz som si všimla (mám košík václaviek, tak uvažujem, čo s nimi), v postupe ti vypadli vajíčka.

magdalenka magdalenka

29. 9. 2013 13:41

tejaja: :yes: ja mám tiež strašne rada václavky, príp. zmes lesných húb. A samotné dubáky sú pre mňa trochu sladkavé. Teším sa, až mi v rajóne začne václavková sezóna.

tejaja tejaja

29. 9. 2013 12:55

hanes24: Áno,mášpravdu, v tomto prípade sa ešte pečú v rúre alebo vyprážajú, takže to dusenie stačí;-) Ja ich mám najradšej, lepšia polievka neexistuje zo žiadnych iných húb :-D;-)

AniCiz

29. 9. 2013 11:16

:yes:dobrůtka:-*:-K:-K:-K

hanes24

29. 9. 2013 10:13

Václavky třeba dusit aspoň 30 minut i déle, obsahují nejedlé a jedovaté látky, které se ničí varem. Skvělé jídlo:yes::yes::yes::-))

tejaja tejaja

29. 9. 2013 08:10

Majka8: kto aké huby má a aké mu chutia Majka :-) Ja za václavky nevymaním ani dubáky:-D;-)

Majka8

29. 9. 2013 00:52

Barva teda nic moc,ale recept se mně zamlouvá.Mohu použít i jiné houby?Já jsem houbař amatér a Václavku bych určitě zaměnila:-//takže hříbky kozáky a hnědáci mohou taky být?Jsou to jediné houby které poznám a jediné které sbírám.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 9. 2013 22:47

Jejda, ale houby to umí tu tmavou barvu, ale dobré to bude:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 9. 2013 21:29

To musí být krásně voňavé,mňam:-p:yes::-K

tejaja tejaja

28. 9. 2013 13:22

yanull: áno Janka, je to správne ;-):-)

yanull yanull

28. 9. 2013 12:16

Pochopila jsem správně Terezko, že podpňovky jsou česky václavky? Pokud ano, tak je to recept pro dnešní den jako stvořený ;-):-):-K+ 1. bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanátky z václavek sekaná z václavek karbenátky z václavek houbová sekana houbové karbanátky babicovy dobroty recepty 28.9.2013 karbanatky s vaclavek václavkové karbanátky vaclavkove karbenatky houbové karbanátky z václavek vaclavky sekaná recept houbová fasirka karbanatek z vaclavek houbové fašírky sekaná babicovy dobroty babicovy dobroty 28.9.2013 recepty recepty na houbove karbanatky houbové karb nátky václavky recepty sekaná hribove fasirky

Suroviny: houby čerstvé, rohlík, cibule, česnek, sůl, majoránka, pepř, krupice dětská, strouhanka, vejce, olej, strouhanka, vejce

TopRecepty.cz

Houbové karbanátky nebo sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wxLw