Pomazánka z pečeného bůčku
Pomazánka ze zbytků masa, pro které byste neměli jiné využití. Pomazánkou pohostíte rodinnou sešlost, zpestříte večírek s přáteli, nebo si jí dáte jen tak s kyselou okurkou k večeři. Jednoduchá, snadná a výborná.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6Rz
Moje poznámka
Pomazánka z pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6Rz
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 33 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 41 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z pečeného vepřového,
pomazanka z peceneho masa,
peceny bucek pomazanka,
pomazánka z vepřového pečeného masa,
bůček pomazánka,
pečený bůček,
pomazánka z pečeného vepřového masa,
pečený bůček recept,
bůček recepty,
vepřový bůček pomazánka,
co z bůčku,
pomazanka bucek,
pomazánka pečený bůček,
bůčková pomazánka do sklenic,
co udělat z bůčku,
pomazánky z pečeného masa,
recepty z bůčku,
pomazanka z veproveho masa,
pečený bůček na pomazánku,
pomazaka z bucku
Suroviny:
bůček vepřový,
cibule,
pepř mletý,
česnek,
hořčice
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0