Jablečno-švestkový "crumble"
Suroviny
Porce: 8 - 10
Nutriční hodnoty
Energie | 15 957 kJ / 3 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,94 g |
Tuky | 166,59 g |
Vláknina | 43,50 g |
Cholesterol | 652 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 501,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu: Vaříme krok za krokem, nepatrně upraveno.
Skořice doporučuji dát spíše méně, stačí 1 lžička, je dost aromatická. Ovoce by se ani nemuselo dávat ve vrstvách, ale může se i smíchat dohromady. Taky může být v jiném poměru. Místo smetany půjde použít i mléko. Na zapečení budou fajn i jednoporcové zapékací misky.
Recept byl uveřejněn jako Jablečno-švestkový crumble, ale to by mělo být jen zapečené ovoce s drobenkou. Tak mám problém s názvem a proto ty uvozovky. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 6 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 1 hodinou
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 1 hodinou
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 1 hodinou
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 2 hodinami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Pavla Kosinera se povedou hned napoprvé
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Další recepty
Tématické fráze: jablecno švestkovy koláč jablečná crumble jablecno švestkovy koláče cop crumble crumble recept jablečný crumble recept jablečná buchta jablecnosvestkovy crumble
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, smetana sladká, smetana sladká, cukr krupice, skořice, švestky, jablko, cukr vanilkový, cukr krupice, šťáva citronová, mandle loupané
Jablečno-švestkový "crumble"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n4Al
0 názorů