Višnová pikantní omáčka k masu
Máte na zahrádce přebytek višní? Proměňte je v pikantní omáčku k masu, kterou si můžete zavařit a mít ji po ruce po celý rok. Skvěle se hodí k nakládání masa nebo jako dip a její nasládlá, lehce ostrá chuť pozvedne každé grilování na novou úroveň.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Višnová pikantní omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDn3k
Moje poznámka
Višnová pikantní omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDn3k
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 22 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 48 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 11 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 13 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 13 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 13 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Suroviny:
višně,
cibule červená,
česnek,
koření hřebíček,
koření nové koření mleté,
sůl himalájská,
chilli,
voda,
skořice mletá,
badyán,
pepř sečuánský,
cukr třtinový,
ocet jablečný
Komentáře (3)