Višnová pikantní omáčka k masu
Máte na zahrádce přebytek višní? Proměňte je v pikantní omáčku k masu, kterou si můžete zavařit a mít ji po ruce po celý rok. Skvěle se hodí k nakládání masa nebo jako dip a její nasládlá, lehce ostrá chuť pozvedne každé grilování na novou úroveň.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Višnová pikantní omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDn3k
Moje poznámka
Višnová pikantní omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDn3k
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 12 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 14 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 15 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 4 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 5 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 7 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 7 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 7 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 7 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 8 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 8 hodinami
Suroviny:
višně,
cibule červená,
česnek,
koření hřebíček,
koření nové koření mleté,
sůl himalájská,
chilli,
voda,
skořice mletá,
badyán,
pepř sečuánský,
cukr třtinový,
ocet jablečný
Komentáře (3)