Cizrnový teplý salát s rybou
Pestrý cizrnový salát s rybím filé zvládnete připravit i v průběhu pracovního týdne. Je plný zeleniny, voňavý po bylinkách a velmi výživný. Zeleninu restujte postupně, aby zůstala pěkně na skus.
Postup přípravy
vše prohřejeme. Krok 6: Odleželou rybu osolíme, poprášíme škrobem a opečeme na másle s olivovým olejem. Krok 7: Zelenou nať cibulky nasekáme. Krok 8: Podáváme teplý cizrnový salát smíchaný s čerstvě nasekanou natí cibulky a opečenými porcemi ryby.
Zveřejněno 13. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový teplý salát s rybou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YErN0
Moje poznámka
Cizrnový teplý salát s rybou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YErN0
Nejnovější recepty
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí nakyselo
Přidáno před 16 hodinami
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 19 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 20 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 20 hodinami
Pýchavka smažená na dva způsoby
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
jajiti před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
habis před 3 hodinami
Jablíčka ve smaženém kabátku
Sahula před 3 hodinami
Kynutý knedlík
Evculina84 před 3 hodinami
Staročeská bramborová omáčka s hříbky
Sahula před 3 hodinami
Krkovička na bramborách z remosky jednoduše
viktor.bris.vb před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem I
Palenka před 5 hodinami
Karamelizované kysané zelí podle Oldy
Sendy223 před 5 hodinami
Povidla ze švestek
Dycky před 5 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Jablkoza před 6 hodinami
Suroviny:
halibut,
máslo,
olej olivový,
čerstvé bylinky,
sůl,
škrob,
šťáva citronová,
cizrna,
cizrna,
mrkev,
celer,
kapie červená,
paprika čerstvá bílá,
cuketa,
pórek,
česnek,
cibulka lahůdková,
sůl,
pepř mletý,
římský kmín mletý,
čerstvé bylinky,
víno bílé
Komentáře (3)