Roastbeef s béarnskou omáčkou podle Mirka Kaliny
Tenké plátky lahodného roastbeefu s francouzskou omáčkou s bílým vínem, estragonem a čerstvými bylinkami uspokojí ty nejnáročnější chuťové buňky. Jeho přípravou vás provede český šéfkuchař Mirek Kalina
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roastbeef s béarnskou omáčkou podle Mirka Kaliny
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8WmO
Moje poznámka
Roastbeef s béarnskou omáčkou podle Mirka Kaliny
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8WmO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krémová česnečka
Přidáno před 21 minutami
Buchta na plech
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené čočky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 2 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 3 hodinami
Roastbeef s béarnskou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječná tlačenka
[email protected] před 1 hodinou
Koprová polévka
Jikaprg před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 2 hodinami
Zelná polévka s klobásou
Obeson před 3 hodinami
Nudlová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Křupavé bramboráky
Zdeninka19 před 4 hodinami
Jogurtová bábovka s pudinkem
KoRaNiSaH před 6 hodinami
Nejlepší špenát
[email protected] před 7 hodinami
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Fitulka před 7 hodinami
Pohanka s restovanou zeleninou
Fitulka před 7 hodinami
Suroviny:
roštěnec hovězí,
ghee,
tymián čerstvý,
česnek,
máslo,
omáčka worcesterová,
hořčice dijonská,
sůl hrubozrnná,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
žloutek,
víno bílé suché,
cibule šalotka,
ocet vinný bílý,
pepř černý,
estragon,
šťáva citronová,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (1)