Ragú z červené čočky a zeleniny
Červená čočka je oblíbená nejen díky rychlé přípravě, ale i proto, že dodá pokrmu jemnou chuť i cenné bílkoviny. V kombinaci s cibulí, mrkví a řapíkatým celerem tvoří skvělý základ pro zeleninové ragú, které se výborně hodí k rýži i k masu.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z červené čočky a zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJMol
Moje poznámka
Ragú z červené čočky a zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJMol
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 23 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno 8. 12. 2025 18:01:01
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno 8. 12. 2025 17:45:02
Čokoládové truffle
Přidáno 8. 12. 2025 17:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 14 minutami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 19 minutami
Masarykovo cukroví
slacja před 32 minutami
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 1 hodinou
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 1 hodinou
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 1 hodinou
Vánočka II
iveta.kroul před 2 hodinami
Čokoládová granola
Morskykonik před 2 hodinami
Cibulačka s vínem
magdalenka před 4 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 4 hodinami
Suroviny:
čočka,
cibule,
mrkev,
celer,
česnek,
koření kari,
vývar masový,
rajče loupané,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)